SKÖN SEGER MOT RÖGLE

Ja det brann till i huvudet på Jörgen Jönsson i båset och han fick en 2:a för abuse. Skulle vara kul att veta vad han sa, inte så ofta en ledare för en 2 minutare. Matchen vann FBK ganska enkelt med 5-2, spelet såg ganska bra ut även om Rögle inte är den bästa värdemätaren just nu. Men det är ändå skönt med 3 poäng, vilket lag man än möter.

Såg att Honken började matchen med en tavla, har hänt ganska många gånger tidigare denna säsongen. Sen gick isen sönder, antar att puckarna inte studsade Frölundas väg? Timrå vann ödesmatchen med 2-1, är Frölunda på väg bort från slutspelet? Nu har dom Skellefteå borta och Djurgården hemma det är inga lätta matcher. Och att Frölunda inte gillar att spela under press det vet vi redan, dom var skyhöga favoriter till guldet och det har tyngt dom hela säsongen.

Luleå gjorde det dom skulle och vann hemma mot SSK med 3-0. Oj vad MODO ska gräma sig över att dom släppte in ett mål i sista sekunden mot Skellefteå. Det målet kan avgöra om dom tar sig till slutspel, men dom får skylla sig själva laget spelade inte bra och Hinote tog en korkad utvisning. Men det blir dramatik ända in i slutet och sånt gillar man ju.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
NYHETER OM FÄRJESTAD BK & HOCKEY I ALLMÄNHET
FBK siktar in sig på hemvändare
Matchguide: HV71-Färjestad
Ska utveckla FBK:s offensiv
Här är FBK:s nya coacher
FBK:s nya ledarstab klar
Scoutens mardröm
Läkarna vill stoppa nya regeln
Monstret i kassen när Toronto vann
Webb-TV: Highlights FBK-Rögle
Frögren till FBK?
Blindenbacher till KHL?
Mackan: Jag trivs bäst som center
Vinden har vänt - på en vecka
Webb-TV: Bartecko är tillbaka
Micke måste opereras?
Webb-TV: Ett steg i rätt riktning
De är jobbigare än någonsin
Slutspelsordningen kan ändras
Datum och tider för SM-slutspelet