NY MOTORSÅGSMASSAKER?

Ska bli intressant att se hur FBK upptäder på isen mot LHC om några timmar. Efter att blivit totalt sågade jäms med fotknölarna av den egna tränaren senast bör laget lyfta sig rejält om man vill undvika en ny motorsågsmassaker. Och det finns en ganska god chans för FBK att plocka poäng av LHC idag, laget saknar nämligen Pontus Pettersström, Jan Hlavac, Patric Zackrisson och Mikael Håkanson som är borta på grund av skador. Sen är det 50/50 på om Hlinka kan spela.

Men något jag lärt mig under säsongen är att när man tror att FBK har en god chans att ta poäng så har dom uteblivit. Men LHC utan sina tjecker är ett helt annat lag, det såg vi i början på säsongen innan dom landade och börja ösa in poäng och fick laget att gå som tåget. FBK saknar också spelare Sanny Lindström, Severin Blindenbacher, Robin Rahm och Lubos Bartecko. Där är givetvis Bartecko det störtsa avbräcket, han kan ju ensam gå in och vinna matcher åt laget. Den 16 åriga Jonas Brodin får förtroendet idag med, han var bäst i FBK senast. Det är ju givetvis väldigt roligt, men idag måste dom andra kliva fram ur skuggan - en 16 åring ska inte behöva vara bäst på plan.

Henrik.K även kallad för Jätten får alltså stå i målet och nu måste han börja spela stabilare, 3 mål på dom 5 första skotten mot MODO följdes upp av en bra match mot Luleå. Men sen släppte han ett väldigt billigt mål mot Timrå, 1-0 kom nämligen från långt håll och gick in mellan benen. Nu var det inte hans fel att FBK torskade mot Timrå, men såna puckar måste han ta för att hålla kvar laget i matcherna. Snart får vi se vilket lag som reser sig snabbast efter att åkt på några stjärnsmällar på sistone.

BLOGGENS TIPS 3-3

Kommentarer
Postat av: Nicke

FORZA FBK!!! 2-1 mot cluben

2010-03-06 @ 21:23:56
Postat av: GULDLAGET

Viktigt med poäng, skönt med första segern sen 2007 i CC.

2010-03-06 @ 23:38:40
URL: http://guldlaget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
NYHETER OM FÄRJESTAD BK & HOCKEY I ALLMÄNHET
FBK siktar in sig på hemvändare
Matchguide: HV71-Färjestad
Ska utveckla FBK:s offensiv
Här är FBK:s nya coacher
FBK:s nya ledarstab klar
Scoutens mardröm
Läkarna vill stoppa nya regeln
Monstret i kassen när Toronto vann
Webb-TV: Highlights FBK-Rögle
Frögren till FBK?
Blindenbacher till KHL?
Mackan: Jag trivs bäst som center
Vinden har vänt - på en vecka
Webb-TV: Bartecko är tillbaka
Micke måste opereras?
Webb-TV: Ett steg i rätt riktning
De är jobbigare än någonsin
Slutspelsordningen kan ändras
Datum och tider för SM-slutspelet