FÄRJESTAD TILTADE!

Jag skrev innan att jag trodde på en fartfylld match mellan två lag som var i behov av poäng, oj så fel jag hade. Underhållsvärdet var otroligt lågt och Färjestad bjöd inte publiken (7791) på mycket under matchen. Som tur var hade FBK släppt fram en rekorddebutant i matchen, Brodin var klart bäst av alla FBK spelare.

När en spelare i poker tiltar kan man enkelt översätta det till att han visar upp ett ostabilt spel. Det var precis vad FBK gjorde igår, Timrå behövde inte ens spela bra utan kunde enkelt utnyttja FBK:s svaga och ostabila spel, roffa åt sig alla marker på bordet och casha in 3 enkla poäng.

Så mycket mer behöver man egentligen inte säga om matchen, bara att glömma och gå vidare. Efter matchen kom Samuelssons utspel mot spelarna som han sågade rejält, det pratades om att ta bort friheten, strama åt det hela och få spelarna att inse allvaret. Detta borde spelarna insett själva för längesen, det är ju trots allt bara 4 matcher kvar till slutspelet.

Jesper Mattsson började säsongen bra och visade tecken på att kunna leda laget, täckte skott och kämpade. Nu ser det ut som att han redan lämnat laget, förmodligen är han redan nere i Malmö.

Publiken buade och kastade in föremål på isen efter matchen, jag förstår dom. Ska bli intressant och se vad FBK vidtar för åtgärder nu, och hur laget uppträder i matchen mot Linköping på lördag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
NYHETER OM FÄRJESTAD BK & HOCKEY I ALLMÄNHET
FBK siktar in sig på hemvändare
Matchguide: HV71-Färjestad
Ska utveckla FBK:s offensiv
Här är FBK:s nya coacher
FBK:s nya ledarstab klar
Scoutens mardröm
Läkarna vill stoppa nya regeln
Monstret i kassen när Toronto vann
Webb-TV: Highlights FBK-Rögle
Frögren till FBK?
Blindenbacher till KHL?
Mackan: Jag trivs bäst som center
Vinden har vänt - på en vecka
Webb-TV: Bartecko är tillbaka
Micke måste opereras?
Webb-TV: Ett steg i rätt riktning
De är jobbigare än någonsin
Slutspelsordningen kan ändras
Datum och tider för SM-slutspelet