10-3 (!) VART ÄR DET STORA HJÄRTAT & DET HÅRDA ARBETET?

10-3 borta mot MODO snacka om en pinsam insats. Henrik.K målvakten som är draftad av San José och funderar på att åka över redan nästa säsong släppte in 3 mål på 5 skott (!) Men det var inte bara han som var långt ifrån ES klass denna afton, hela laget var nere i gruvan och då räcker man inte till mot ett MODO som vill till slutspel.

Men 10-3? Ska inte få hända när man är ett topplag som FBK och säger att man satsar på en 3:e plats. Vet inte hur många säsonger man får gå tillbaka för att hitta lika många storförluster som FBK har dragit på sig denna säsongen. Saknaden av spelare som har dom riktiga vinnarskallarna är STOR, nu är laget fyllt av bra spelare från lag som har varit glada att ta sig till slutspel och det märks när laget hamnar i underläge, dom ger helt enkelt upp och börjar tänka på nästa match.

Ingen som går ut och visar att man vill vända på det hela, ingen som leder laget i tunga lägen. Nej jag börjar tvivla på att detta lag kan gå långt i ett slutspel, kanske om man får första målet i varje match för då verkar det vara ett annat "go" i laget, men det kan dom inte räkna med att få i varje match. Nej det här ser MÖRKT ut tyvärr, dom är för ojämna och har varit hela säsongen.

Med så många nya i laget prioriterade tränarna försvarsspelet denna säsongen - det märks inte för fem öre måste jag säga. PINSAMT VAR ORDET! Detta var för övrigt första gången ett lag vann med tvåsiffrigt denna säsongen - förvånad att det blev FBK som förlorade med det? Nej inte jag, även om jag tippade 4-3 till FBK tidigare idag. Nu är det bara för FBK att snacka ut om förlusten, släppa den och gå vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
NYHETER OM FÄRJESTAD BK & HOCKEY I ALLMÄNHET
FBK siktar in sig på hemvändare
Matchguide: HV71-Färjestad
Ska utveckla FBK:s offensiv
Här är FBK:s nya coacher
FBK:s nya ledarstab klar
Scoutens mardröm
Läkarna vill stoppa nya regeln
Monstret i kassen när Toronto vann
Webb-TV: Highlights FBK-Rögle
Frögren till FBK?
Blindenbacher till KHL?
Mackan: Jag trivs bäst som center
Vinden har vänt - på en vecka
Webb-TV: Bartecko är tillbaka
Micke måste opereras?
Webb-TV: Ett steg i rätt riktning
De är jobbigare än någonsin
Slutspelsordningen kan ändras
Datum och tider för SM-slutspelet